Trädfällning i Ekerö

Trädfällning i Ekerö

Behöver du hjälp med trädfällning i Ekerö så har du kommit helt rätt! Det finns flera anledningar till att man vill fälla ett träd på sin tomt eller mark i Ekerö. Det kan vara ett träd som hindrar utsikten eller täcker solen vid uteplatsen, kanske det finns ett träd som riskerar att falla över huseteller att rötterna riskerar att förstöra husgrunden eller trädgården. Låt oss hjälpa dig med trädfällning i Ekerö. Det spelar ingen roll om du har ett träd eller större trädpartier du vill fälla.

Trädfällning i Ekerö med säkerheten i fokus

Vi har stor kunskap och flera års erfarenhet av trädfällning i Ekerö. Vi fäller alla träd med säkerheten i fokus. Du behöver inte vara orolig för att trädet skall falla på grannes nya bil eller förstöra ditt hus. Vi har utbildning i hur man fäller träd säkert och hur man hanterar en motorsåg. Du kan känna dig trygg med att låta oss sköta trädfällningen i Ekerö och om det mot förmodan skulle inträffa en olycka så ersätter vår ansvarsförsäkring allting.

Rådgivning

Är du osäker på om du vill eller skall fälla ett träd eller vilka träd du bör gallra bort så kan vi ge dig råd. Vi kan bedöma om det är fara för byggnader, vilka träd som kommer att växa för mycket i framtiden eller om ett träd är skadat eller angripet av en sjukdom. Att fälla ett skadat träd är viktigt eftersom det annars till slut kommer att falla av sig själv.

Hur man fäller ett träd

Vi har stor kunskap och expertis om trädets fallriktning och räckvidd och vanligtvis fäller vi träd på två olika sätt.

Markfällning

Markfällning är en vanlig och kostnadseffektiv metod att fälla träd på. Det går snabbt och kostar inte lika mycket som sektionsfällning. Man fäller alltså hela trädet på en gång med motorsåg.

Sektionsfällning

Sektionsfällning kan behövas om ett träd är väldigt stort, står dåligt till eller har byggnader under sig. Man kan använda en skylift eller klätterutrustning och sågar helt enkelt ned trädet i mindre delar och sektioner med början från toppen. Med denna metod kan man fälla stora träd på väldigt små ytor.

Bortforsling i Ekerö

Vi kan hjälper till med bortforsling av trädet i Ekerö. Om det är ett stort träd sågar vi trädet i sektioner när det väl fällts så att vi enklare kan transportera bort det till återvinning.

 

Trädfällning i Ekerö  Trädfällning med motorsåg

Varför behöver man fälla träd?

  • Trädet står för nära byggnader
  • Trädet är skadat av exempelvis en tidigare storm
  • Rötterna kan komma att skada husgrunden, poolen, uppfarten eller trädgåden
  • Trädet är sjukt eller dött
  • Trädet skymmer sikten eller solen
  • Trädet står i vägen för en ny byggnad

Hur mycket kostar det?

Varje trädfällning är unik så det är svårt att ange några exakta priser. Vi behöver komma ut och titta på trädet och dess omgivning först och därefter kan ni få ett fast pris på trädfällningen i Ekerö.

Kontakta oss

Behöver ni trädfällning i Ekerö så kontakta oss!

Telefon: 0705-73 63 73 | e-post: falk@falkskogtradgard.se

Trädfällning i Stockholm, Solna, Ekerö, Bromma